Finestra: Ramen en deuren in PVC, aluminium en hout

Officieel verdeler van Finstral

IFT gecertificeerd

Sla navigatie over

HomeNieuwsAlgemeen › FINESTRA opent eerste FINSTRAL Partner Studio in Benelux

FINESTRA opent eerste FINSTRAL Partner Studio in Benelux

FINESTRA opent eerste FINSTRAL Partner Studio in Benelux

Bouwen of verbouwen doe je niet iedere dag. In de meeste gevallen slechts 2 à 3 keer in een mensenleven. Het is dan ook belangrijk dat je de juiste materiaalkeuze maakt, waaronder ook de ramen. De FINSTRAL Partner Studio opent voor de klant een tastbare wereld van ramen, waardoor u de juiste keuzes kan maken.

De Partner Studio helpt je bij het maken van de - voor jou - juiste ramenkeuze

“Het is bewezen dat iets tastbaar je helpt om iets beter te begrijpen en te onthouden” valt Verena Obberauch (directie FINSTRAL – marketing manager) met de deur in huis. “Dat is nu juist waar het in de FINSTRAL Partner Studio om draait.” “Alle onderdelen van het raam : de kern, de buiten- en binnenzijde komen in de Partner Studio aan bod. Op deze manier kan je als klant het voor jouw ideale raam samenstellen.” “Vind je warmte-isolatie belangrijk, of is geluidsisolatie belangrijker?” “Moeten je ramen een moderne uitstraling hebben of eerder een klassieke.” “De Partner Studio helpt je bij het maken van de juiste keuzes”.

Cor van Grinsven pikt in “Al 20 jaar verdelen wij de FINSTRAL ramen. FINSTRAL is zeer innovatief en dat maakt het niet altijd eenvoudig om mensen de voordelen van onze FINSTRAL systemen te laten inzien. Het concept van de FINSTRAL Partner Studio is voor ons een ideaal ondersteuningsmiddel om al die belangrijke eigenschappen en voordelen –letterlijk- te laten voelen aan onze klanten.”

“Wanneer FINSTRAL ons voorstelde om samen de eerste Partner Studio in de Benelux te bouwen hebben wij geen moment geaarzeld.” Aldus Stijn van Grinsven, zaakvoerder van FINESTRA bvba. “Wij nodigen dan ook iedereen uit om onze Partner Studio te komen ontdekken tijdens onze opendeurdagen op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni.

Vrijdagavond is het nocturne, wij zijn dan geopend tot 22u00.

Zaterdag geopend van 10u tot 18u.

U bent van harte welkom!