Finestra: Ramen en deuren in PVC, aluminium en hout

Officieel verdeler van Finstral

IFT gecertificeerd

Sla navigatie over

HomeNieuwsNieuwkomers › Finestra-raam-in-de-kijker : FINSTRAL Twin-Line

Finestra-raam-in-de-kijker : FINSTRAL Twin-Line

Finestra-raam-in-de-kijker : FINSTRAL Twin-Line

In onze rubriek 'Finestra-raam-in-de-kijker' lichten wij u graag onze FINSTRAL Twin-Line ramen toe.  FINSTRAL ramen onderscheiden zich door innovatie, kwaliteit en design.

Als Duits/Italiaans raamontwikkelaar en -producent met meer dan 45 jaar ervaring vervaardigt FINSTRAL hoogwaardige bouwelenmenten, die meerwaarde leveren en kosten reduceren.

TWIN-Line vleugel

De TWIN-Line vleugel van FINSTRAL bundelt een aantal belangrijke kenmerken.  Kenmerken waarvoor je in andere situaties meerdere oplossingen nodig hebt.  Enerzijds zijn zonwering en geluidwering steeds belangrijker wordende themas.  Anderzijds blijven veiligheid en oplossingen tegen inkijk klassieke problemen waarvoor bewoners op zoek moeten naar oplossingen zoals gordijnen, voorzetrolluiken, ....  De TWIN-Line vleugel van FINSTRAL biedt een oplossing voor al deze problemen.

Opbouw

De TWIN-Line vleugel bestaat uit twee opengaande vleugels in één.  Vandaar de naamgeving "TWIN".  Tussen de twee vleugels bevindt zich de zonwering.  Deze zonwering kan bestaan uit een stoffen plissé-doek of uit aluminium lamellen (jalouziën).  Op deze manier biedt de TWIN-Line vleugel een oplossing tegen zon, inkijk & geluid.

Zonwering

De warmte van de zon moet buiten de woning blijven.  In veel gevallen wordt er een screendoek of een rolluik aan de buitenzijde voorzien.  Zonwerend glas behoort ook tot de mogelijkheden.  De FINSTRAL TWIN-Line vleugel zorgt ervoor dat de zon buiten de isolerende schil van uw woning blijft zonder extra kasten aan de buitenzijde van de woning.  Zonder verdonkerend glas.

Geluidwering

Doordat de TWIN-Line vleugel uit twee vleugels bestaat, ontstaat er een extra geluidsbarrière.  De derde glasplaat (buitenzijde) van de TWIN-Line vleugel heeft een andere glasdikte, waardoor het raamgeheel beter geluidswerend is.  Bijkomend zijn al onze ramen voorzien van een derde middendichting, wat bijdraagt tot een verhoogde geluidwering.

Bediening

De bediening van de plissé of jaloeziën kan manueel (met ketting) of elektrisch (met knop of afstandsbediening).

Beschikbaarheid

De FINSTRAL Twin-Line vleugel is beschikbaar in het volledige gamma : PVC, Aluminium, PVC + Aluminium.

Meer informatie?

Bezoek één van onze toonzalen of maak een afspraak met één van onze medewerkers.

Downloads